Sortera efter
  resultat
Total price incl. VAT, plus shipping costs

Vegansk fitness food

Äter du veganskt eller är du interesserad av vegansk kost? foodspring har ett stort urval med livsmedel, superfoods och tillskott. Precis vad du behöver. För alla dina mål. Av de bästa råvarorna.


”Våra näringsexperter utvecklar veganska livsmedel av högsta kvalitet för att stötta dig och din träning. Exklusiva råvaror och noggrant beprövade recept skapar fitness food av superklass.”


Vegansk kost innebär att man livnär sig på helt vegetabiliska livsmedel och är därför alltid laktosfria. Om man gör det på rätt sätt anses vegansk kost vara mycket nyttig. Även med en balanserad rent vegetabiliskt kost kan du få i dig alla viktiga näringsämnen i tillräckliga mängder. Veganska recept är lika goda och snabbttillagade som klassiska recept. Även om du vill bygga upp musklerna eller gå ner i vikt finns det veganska recept som passar perfekt för att uppnå ditt mål.

Du behöver inte avstå från något. Veganskt protein, muffins eller snacks som mellanmål är lika variationsrika som recept för muskelökning eller viktnedgång med vegansk kost.

Veganskt protein förser dig med högvärdigt protein, ekologisk kokosolja och ekologiskt jordnötssmör för smakexplosioner när du lagar mat eller äter snacks. De veganska tillskotten som omega 3, kreatin och L-glutamin bidrar till dina framgångar före och efter träningen.

Vegan Protein förser dig med en proteinboost från ärtor, hampafrön, ris och solroskärnor, som även är en bra källa till BCAA. Daily Vitamins förser dig dagligen med det bästa från frukt och grönsaker.

En riktig höjdpunkt som mellanmål är våra veganska Crunchy Fruits. Torkade frukter som är så knapriga och koncentrerade som du aldrig tidigare upplevt. Veganska snacks självklart utan tillsatt socker.


”Vegansk fitness food från foodspring genomgår stränga kvalitetskontroller för att kunna leva upp till dina krav. Ett omsorgsfullt arbete för hand och en unik och skonsam bearbetningsprocess gör våra produkter helt unika.”