Protein Bar

2 Omdömen
Protein Bar

“Nytt recept och mer njutning.”

Finns på lager
12 x 60 g
300kr 249kr
Inkl. moms (34,58 kr/100 g)
- 10% rabatt
High Protein & fiberrik
High Protein & fiberrik
Perfekt för muskelökning och definition 
Lika god som en brownie
Lika god som en brownie
Utan artificiella smakämnen, utan tillsatt socker 
Förbättrat recept
Förbättrat recept
Särskilt mjuk att bita i 
Mjölk från gräsbetande kor
Mjölk från gräsbetande kor
100% naturlig, helt vegetabilisk utfodring 
Protein när du är på språng
Protein när du är på språng
Perfekt snacks efter träningen och som mellanmål 
Ingredienser (Chocolate Brownie)
Proteinblandning (vasslenproteinisolat), mjölkprotein-isolat) (36,8 %), isomalto­oligosackarid-sirap, frukto-oligosackarid-sirap, fyllnadsmedel (polydextrose), fuktbevarande medel (glycerin), kakaobönorr (6,0 %) , kakaosmör, mandelmjöl (1,9%), mandlar (1%), naturliga smakämnen, avfettad kakaopulver (0,7%), havssalt, syrahållare (natriumvätekarbonat), sötningsmedel (steviolglykosider)

Proteinbar med äkta kakao och mandlar. Med sötningsmedel.

td>28 g
Näringsvärde per 100 g per 60 g (en portion)
Energi 1441 kJ / 345 kcal 865 kJ / 207 kcal
Fett 11 g 6,8 g
varav mättat fett 2,8 g 1,7 g
Kolhydrater 17 g
varav sockerarter 3,5 g 2,1 g
Kostfibrer 17 g 10 g
Protein 33,g 20 g
Salt 0,32 g 0,19 g
Obs!

Det är viktigt med en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil. Denna produkt kan trots noggranna kontroller innehålla hårda delar av frukter, nötter, etc

Kan innehålla spår av gluten, äggprotein och soja. 

Dosering & tillredning

På morgonen, vid lunchtid, på kvällen, som mellanmål. Var som helst och när som helst efter träningen har du din proteinsnack till hands - perfekt vid sötsug.

Proteinbarerna är särskilt bra att ha om man blir lite hungrig och det just då inte finns något nyttigt att få tag i. Även under de dagar då du inte är säker på om du får i dig tillräckligt mycket protein är proteinbarerna smidiga att ta till.

Vårt tips

är att äta en proteinbar som efterrätt. Det måste medges att proteinbars visserligen är goda, men de är ju inte någon kaka direkt. Ändå är de ett nyttigt och gott alternativ till söta kakor och snacks i muskelökningsfaser eller vid body shaping. Prova att värma vår Brownie Bar ett par sekunder i mikrovågsugnen. Ojämförbart god.

Rekommenderad tidpunkt
  • Som mellanmål
  • Efter träningen
Genomsnittligt kundomdöme
100% autentisk feedback
Lämna kundrecensioner för våra finest fitness foods från ditt användarkonto.

Riktigt bra

Smakar gott i chokladsmak och inte speciellt konstgjord, jättebra!

Utmärkt!

Köpte Chocolate Brownie och Cookie Dough och båda är riktigt goda! Perfekta som snacks före eller efter träning. Konsistensen är bra och passar mig perfekt!

Vanliga frågor
Varför är andelen kolhydrater så låg?

Istället för att ha ett överdrag av choklad eller socker använder vi en speciell fiberblandning för att våra proteinbarer ska hålla formen. På så sätt kan kolhydraterna minskas till ett minimum.

Vad gör foodsprings proteinbar så speciell?

Den fantastiska smaken av vår Protein Bar härrör från äkta ingredienser. För att förstärka smaken använder vi naturliga smakämnen istället för kemiskt framställda. Sötman i våra barer kommer från steviaplantans steviolglykosider. Tillsatt socker? Naturligtvis inte. Och hur är den att bita i? Så ojämförligt mjuk att till och med chokladkakan blir avundsjuk.

Vad har en stjärnkock att göra med proteinbarer?

Proteinbarer är inte precis kända för att smaka gott. Om de ändå gör det är näringsvärdena sällan bra. För att vara helt på den säkra sidan har vi utbytt idéer med någon som är expert på alla aspekter av god smak och lönade sig.

När är det bäst för mig att äta en Protein Bar?

Vår Protein Bar är tack vare sina utmärkta näringsvärden det perfekta post-workout snackset. Men den passar även betydligt bättre som ett proteinsnacks till mellanmål än snacks med kolhydrater. Det gäller framför allt i muskelöknings- och definitionsfaser när ett högt proteinintag är en avgörande framgångsfaktor.

Hur exakt har ni gjort era proteinbars ännu bättre?

Vi frågade helt enkelt er och ni gav oss feedback. Nu finns våra proteinbars för alla smaker - otroligt mjuka, mycket proteinrika, jättegoda. En högre andel protein från gräsbetesmjölk ger den förmodligen bästa proteinbaren på marknaden sin goda smak.