Omega 3 kapslar

“Vegankraft för hjärta och kärl”

44 Omdömen
  • Omega 3 kapslar
Ej tillgänglig
90 kapslar (90 g)
299kr
Inkl. moms (219,85 kr/100g)
- 10% rabatt
Näringsexperter
Bra för hjärnan
DHA bidrar till normal hjärnfunktion
Hjärt-kärl-ikon
Bidrar till normal hjärtfunktion
EPA & DHA bidrar till att upprätthålla ett normalt blodtryck.
Öga-ikon
Bra för ögonen
DHA bidrar till normal synförmåga


Vegan-ikon
Vegan och ultraren
För att skydda miljön
Tyskland-ikon
Tillverkat i Tyskland
Stränga kontroller för maximal renhet
Ingredienser

Algerolja (olja från mikroalger schizochytrium sp.), fuktbevaringsmedel (glycerin), förstärkare (modifierad stärkelse, carrageen), solrosolja, rosmarinextrakt, starkt tokoferolhaltiga extrakt, antioxidationsmedel (askorbylpalmitat), surhetsreglerande medel (natriumkarbonat)

Information

Kosttillskott med algerolja

Särskilda ingredienser per portion (2 kapslar)
Algolja 1100 mg
varav dokosahexaensyra (DHA) 600 mg
Eikosapentaensyra (EPA) 300 mg
Obs!

Kosttillskott ersätter inte en balanserad och varierad kost eller en sund livsstil. Det angivna rekommenderade dagsintaget får inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Dosering och tillredning

Inta 2 kapslar dagligen på morgonen eller på kvällen med tillräckligt med vätska.

Vårt Omega-3-tips

Speciellt för vegan kost och under en diet finns det risk för underförsörjning, eftersom Omega-3 finns framför allt i fettrik mat som fisk, ägg och vegetabiliskt fett. För att garantera tillräcklig försörjning är en extra upptagning i ramen av en balanserad näring meningsfull.

Rekommenderad tidpunkt
  • På morgonen
  • På kvällen
Genomsnittligt kundomdöme
44 Omdömen
Inga recensioner på Svenska finns tillgängliga.
Vanliga frågor
Hur många mg DHA- och EPA-fettsyror innehåller algolja?

Med en omega 3-andel på 550 mg (250 mg DHA- och 150 mg EPA-fettsyror) täcker en portion omega 3-kapslar från foodspring mer än det dagliga behovet av omega 3. Det är bättre än många produkter med fiskolja.

Varför är algolja bättre än fiskolja?

Eftersom det är den mest naturliga och ursprungliga källan till omega 3. Eftersom den förkortar värdekedjan från mellansteget fisk och därmed tar hänsyn till ett av de mest angelägna miljöproblemen i vår tid. Eftersom utvinningen av algolja inte stör ekosystemet. Eftersom den är hållbar och rättvis. Eftersom kroppen kan bearbeta den på ett optimalt sätt. Fler frågor?

Varför är omega 3 från foodspring bäst?

Vi använder naturliga råvaror, både på insidan och på utsidan. Algolja är inte bara den mest ekologiska utan också den mest naturliga formen av omega 3-fett. Och för att göra saken ännu bättre använder vi veganska, mjuka kapslar av hög kvalitet istället för billig gelatin.

På vilket sätt hjälper omega 3 till när jag tränar?

Forskning har visat att de essentiella fettsyrorna är bra för kroppen. Ett normalt fungerande hjärta gör att du lyckas med träningen. Ju bättre hela kroppen fungerar, desto snabbare kan den återhämta sig efter träning.

Varför behöver jag omega 3?

Den mänskliga kroppen kan inte själv producera omega 3. Därför rekommenderas tillförsel i form av tillskott. Vid ett dagligt intag på 250 mg DHA bidrar omega 3 till att synen, hjärtat och hjärnan kan fungera normalt.

Zn:Mg Zink och magnesium för ökad prestation 199kr
Daily Vitamins Vitaminförsörjning varje dag 249kr