Muskelöknings-paket Pro

Muskelöknings-paket Pro

„För att även du kan bli en pro.“

 • Muskelökning
 • På kvällen
 • Före träning
 • Efter träning
 • Sojafri
Finns på lager
5 produkter

Paketinnehåll:


 • 1x Whey Protein
 • 1x Energy Aminos
 • 1x Recovery Aminos
 • 1x Instant Oats
 • 1x Kreatinpulver
+ Free Shaker
UVP 1 155kr -14% 999kr
Inkl. moms
Instant Oats
Instant Oats
Viktökning. Självklart.
Exklusivt i det här paketet.
Whey Protein
Whey Protein
Premium Whey.
Från gräsbetesmjölk.
Energy Aminos
Energy Aminos
100 % träningsboost.
0 % kemikalier.
Recovery Aminos
Recovery Aminos
Renaste post-workout.
För snabb återhämtning.
Kreatinpulver
Kreatinpulver
Mer energi. Mer kraft.
Och uthållighet.
Beskrivning

Hemligheten bakom maximal muskelökning.

Problem:

Lösning:

Du tränar hårt. Men hur är det med resultaten? Sämre än de borde vara. Problemet: Din träning. Och din kost. För den är viktigare än du tror.

Ett paket som hjälper dina muskler i alla livssituationer. Som hjälper dig att ta din träning till nästa nivå. Så att du äntligen kan få ut max.

 • Otillfredsställande resultat trots hård träning
 • Ett paket för riktiga resultat
 • Ingen tid för riktig mat
 • Allt som dina muskler behöver
 • Ingen idé att fortsätta på samma spår
 • Kostnadsfri 1:1-rådgivning från idrottare och nutritionister

Utvecklat av riktiga idrottare. För riktiga resultat.

Coach Pack

”Ett perfekt träningsschema räcker inte. För att du ska se resultat är kosten minst lika viktig. Det är här paketet kommer in. Och det funkar.”


Pack
Coach & Men’s Health Fittest Man 2016
Functional Athlete Philipp

”Jag har själv ofta varken tid eller lust att äta. Därför har vi utvecklat Instant Oats till det här paketet, som i princip är flytande mat. Utan tillräckligt med kalorier ger inte ens den bästa träningen något.”


Philipp
Functional Athlete & 2:a i Functional Training '16
Functional Athlete Lars

”Aminosyror är det magiska ordet. Helt enkelt därför att de hjälper dig att fokusera helt på din träning och lyckas med din sista repetition. Efter träningen ökar de energinivån. Och det är vad det hänger på.”


Lars
Head Coach & vinnare av foodspring Heroes Series

En kombination som ger ordentligt med kraft.

Whey Protein av mjölk från gräsbetande kor

Whey Protein

Ditt problem: Muskler består av protein. För lite protein ger mindre muskler.
Det är detta som händer: Du äter. Du tränar. Någon muskelökning? Nej.
Din lösning: 30 g Whey Protein efter träningen. Då tar kroppen upp proteinet särskilt bra.

Energy Aminos för din träning

Energy Aminos

Ditt problem: Under träningen tappar du energi. Mentalt och kroppsligt.
Det är detta som händer: Du blir ofokuserad och jobbar inte tillräckligt koncentrerat för att få rätt effekt.
Din lösning: Energy Aminos hjälper ditt fokus och din motivation. Och att rycka upp dig. Har du ingen lust att träna? Inte nu längre.

Recovery Aminos för nästa träning

Recovery Aminos

Ditt problem: Efter träningen är det kört. Musklerna slutar inte värka.
Det är detta som händer: Dina energidepåer är tomma. Dina muskler försöker återhämta sig men basen saknas.
Din lösning: Recovery Aminos direkt efter träningen ger dina muskler Glutamin, BCAA och snabbt tillgängliga kolhydrater. Du blir redo för nästa träning.

Kreatin mot träningsplatåer

Kreatin

Ditt problem: När det väl gäller fixar du inte den sista repetitionen.
Det är detta som händer: Träningsbelastningen är för liten och muskelökningen uteblir.
Din lösning: Kreatin. Kreatin förbättrar explosiviteten och hjälper dig att övervinna träningsplatåer.

Instant Oats, för viktökning

Instant Oats

Ditt problem: Du tränar intensivt. Men det finns inget tid för mat.
Det är detta som händer: Din kropp vill bygga upp muskler men har inte tillräckligt med energi.
Lösningen: Instant Oats löser du enkelt upp i vätska och dricker. Utan att tänka på det får du snabbt i dig 380 kalorier.

Massa? Självklart. Men naturligt.
Våra Instant Oats.

Vattenfylld shaker

1. Häll vätska i shakern.

Tillsätt Whey Protein och Instant Oats i shakern

Tillsätt 30 g Whey Protein och 100 g Instant Oats.

Drick & och få enkelt i dig kalorier

3. Voilà: 493 kcal*

Muskler behöver kalorier. Mer muskler behöver mer kalorier. Det är ofta inte lätt att uppnå det här kaloriöverskottet. Därför har vi utvecklat Instant Oats exklusivt för vårt Muskelökningspaket Pro. Det är rent ekologiskt havremjöl som du kan lösa upp i en Whey Shake, yoghurt eller juice. Som flytande kalorier. Perfekt mat för dina muskler. Utan artificiella tillsatser eller kemikalier.

* Kaloriuppgift för 300 ml vatten, 30 g Whey Protein vaniljsmak & 100 g Instant Oats

Träning + återhämtning + kost = resultat.

Träning. Återhämtning. Kost. Det är de 3 pelare som dina resultat vilar på. Vad är då viktigast? Kosten. Kosten ger dig den kraft som krävs för att kunna ge det lilla extra under träningen. Därefter bidrar den till återhämtningen. Däremellan då? Då ger den dina muskler den energi som de behöver för att växa.

Träning + återhämtning

Kost

 • Anteckna träningsresultat
 • Kaloriöverskott på 300–500 kcal/dag
 • Regelbunden viktökning
 • Grädda i ca 1,4 g protein per kg kroppsvikt dagligen
 • Variera träningen
 • Aminosyror före och efter träningen

Vill du veta exakt hur det fungerar? Eller hur du perfekt kan balansera träning och kost? Våra idrottare och nutritionister kan ge dig råd. Individuellt och gratis.

Messenger-knapp

Vanliga frågor

Hur samverkar ingredienserna i Muskelökningspaket Pro?

Innehållet i vårt Muskelökningspaket Pro har sammanställts av idrottare och näringsexperter för att de ska komplettera varandra perfekt.

Din återhämtningsdag

Kreatin, Whey Protein och Instant Oats hjälper dig både på träningsfria dagar och på träningsdagar. 3-5 g kreatin varje dag förbättrar dina resultat inom explosivitetsträning och bidrar till muskelökning. Whey Protein bidrar till muskelökning ca 45 minuter efter träningen och hjälper dig att täcka ditt dagliga proteinbehov. Med våra Instant Oats uppnår du lekande lätt det kaloriöverskott som du behöver för att bygga upp muskler. Du kan dricka dem tillsammans med Whey som en shake, lösa upp dem i andra drycker eller helt enkelt blanda ner i yoghurten eller i müslin.

Din träningsdag

På dina träningsdagar ska du hjälpa din muskelökning ytterligare med kreatin, Instant Oats och Whey. Dessutom ger dig våra Energy och Recovery Aminos ett perfekt stöd till träningen. Energy Aminos ger den energi och det fokus som du behöver för att kunna tänja på dina gränser. Med foodspring Recovery Aminos återfår dina muskler det som de behöver för att bli redo för nästa träningspass efter träningen. Energy Aminos ger den energi och det fokus som du behöver för att kunna tänja på dina gränser. Med foodspring Recovery Aminos återfår dina muskler det som de behöver för att återhämta sig efter träningen och bli redo inför nästa träningspass

Vad passar mig bäst: Muskelökningspaket Basic eller Muskelökningspaket Pro?

Vårt muskelökningspaket Basic är perfekt när du just börjat med styrketräning eller jobbar mot tyngre vikter och snabbt vill komma vidare. Även om du bara vill se bra ut hjälper dig muskelökningspaketet Basic dig att ta nästa steg. Om du redan är erfaren eller tränar 3-4 gånger i veckan eller oftare och äntligen vill komma mycket längre? Du vill lämna det medelmåttiga bakom dig och bli riktigt atletisk? Då är vårt vårt Muskelökningspaket Pro något för dig.

Varför räcker det inte bara med Whey?

Whey Protein är det perfekta proteinet för att hjälpa din muskelökning efter träningen. Eller för att få en extra proteinkick som mellanmål. Men dina muskler behöver inte jämt samma sak. Före träningen hjälper L-Citrullin, L-Leucin och Beta-Alanin dig att sätta en träningsbelastning som verkligen väcker dina muskler. Även efter ett intensivt träningspass är det vettigt att välja Glutamin och dextros före Whey. Whey Protein är visserligen grunden för muskelökningen. Men för att kunna gå ett steg till behöver du mer. Dessutom: Att bara äta protein hela dagen är inte heller så kul.

Hur och hur länge ska jag använda Muskelökningspaket Pro på rätt sätt?

Foodsprings Muskelökningspaket Pro passar för långvarig användning. Det är viktigt att du följer den rekommenderade användningen för varje produkt och tar hänsyn till den dosering och användning som våra experter rekommenderar.

Ett extra tips om kreatin: Kreatinkurer hör till historien. Enligt de senaste vetenskapliga rönen bör du äta 3-5 g kreatin under minst 6 månader för att få ut maxeffekt. Obs! Drick minst 2-3 liter varje dag. För varje timme du tränar lägger du till en liter. Om du har problem med njurarna bör du först rådgöra med din läkare innan du äter kreatin under en längre period.

Hur kan jag träna bättre när kosten är bra?

Principiellt är det viktigt att du med jämna mellanrum ökar vikterna och varierar ditt träningsschema och övningarna för att hela tiden bli bättre. Vi kan tyvärr inte säga hur ditt perfekta träningsupplägg ska se ut. Det beror på faktorer som din erfarenhet, din träningsstatus och dina mål. Men även på saker som hur mycket tid du har för träningen och hur det är ställt med din hälsa. Via vår kundservice erbjuder vi individuella råd gällande kost och träning.

Passar Muskelökningspaket Pro för alla typer av idrott?

Ja. Eller ... för yoga är det kanske lite överdrivet. Men oavsett om det gäller styrketräning, functional training eller ett ultramaraton. I det ögonblick då du utmanar dig intensivt och regelbundet måste du stötta din kropp. Det är bara så du kan göra varaktiga framsteg. Självklart skiljer sig detaljbehoven mellan de enskilda idrotterna. Vid uthållighet behöver du mer kolhydrater och mindre protein än vid styrketräning. Dessa detaljer måste du anpassa till dig. Om du behöver hjälp kan du anmäla dig för kostnadsfri rådgivning via telefon (+46 8 446 828 20), mejl eller Facebook Messenger hos våra kost- och idrottsexperter. Kontaktuppgifter? Dem hittar du längst ner på vår webbsida.

Ingredienser
Ko på bete.
Vassleprotein av mjölk från gräsbeteskor.
Energy & Recovery Aminos
Rent vegetabiliska aminosyror.
Kreatin
Kreatin från rent Creapure®.
Instant Oats
Kalorier från europeisk ekologisk havre.

Innehållet i Whey Protein (vaniljsmak)

Ingredienser

Snabblösligt vassleproteinkoncentrat (innehåller emulgeringsmedlet solroslecitin), snabblösligt vassleproteinisolat (innehåller emulgeringsmedlet solroslecitin), smakämne (innehåller laktos), surhetsreglerande medel (citronsyra), sötningsmedel (steviolglykosider, sukralos)

Information

Proteinkoncentrat och -isolat med vassleprotein för tillredning av en proteindryck. Med sötningsmedel.

Näringsvärde per 100 g1 per 30 g1
Energi 1630kJ/394 kcal 489 kJ/118 kcal
Fett 6,1 g 1,8 g
varav mättat fett 4,3 g 1,3 g
Kolhydrater 3,6 g 1,1 g
varav sockerarter 3,6 g 1,1 g
Protein 79 g 23,7 g
Salt 0,5 g 0,2 g
Aminosyror per 100 g1 per 30 g1
Alanin 4084 mg 1225 mg
Arginin 1693 mg 508 mg
Asparaginsyra 8652 mg 2596 mg
Cystein 1827 mg 548 mg
Glutaminsyra 14910 mg 4473 mg
Glycin 1450 mg 435 mg
Histidin 1531 mg 460 mg
Isoleucin2 4837 mg 1451 mg
Leucin2 8651 mg 2595 mg
Lysin2 7523 mg 2257 mg
Metionin2 1666 mg 500 mg
Fenylalanin2 2257 mg 677 mg
Prolin 4165 mg 1250 mg
Serin 4190 mg 1257 mg
Treonin2 5561 mg 1668 mg
Tryptofan2 1343 mg 403 mg
Tyrosin 4219 mg 806 mg
Valin2 2532 mg 1266 mg

1 Använder man något annat än vatten vid tillredningen blir energi- och näringsvärdena annorlunda.
2Essentiella aminosyror.

Viktigt:

En varierad och balanserad kost samt en sund livsstil är mycket viktigt. Inte lämpligt för människor med följande allergier: Vassle och laktos. Kan innehålla spår av kräftdjur, soja och gluten.

Innehåll i Energy Aminos

Ingredienser
L-Citrullin (20 %), L-Leucin (15 %), L-Arginin (13 %), Beta-alanin (13 %), surhetsreglerande medel (citronsyra), L-Isoleucin (7,6 %), L-Valin (7,6 %), citronfruktpulver (maltodextrin, citronfruktpulver) (5,0 %), naturliga smakämnen, koffein, guarana-extrakt (0,67 %), sötningsmedel (steviolglykosider), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), emulgeringsmedel (solroslecitin), färgande gardeniaextrakt (Gardenia jasminoides), pepparextrakt (0,13 %), solrosolja
Information

Kosttillskott. Blandning av aminosyror med citronsmak. Med sötningsmedel. Innehåller koffein och guarana-extrakt (200 mg koffein per portion). Rekommenderas inte för barn och gravida kvinnor.

Näringsvärde per 100 g per 20 g
Energi 1456 kJ/340 kcal 291 kJ/68 kcal
Fett 0,4 g 0,1 g
varav mättat fett <0,1 g 0 g
Kolhydrater 10 g 2,0 g
varav sockerarter 2,9 g 0,6 g
Protein 44 g 8,8 g
Salt 0,01 g 0,0 g
Aminosyror per 100 g per 20 g
L-citrullin 20 g 4,0 g
L-arginin 13 g 2,6 g
Beta-alanin 13 g 2,6 g
BCAA* 30 g 6,1 g
varav:
L-leucin 15 g 3,1 g
L-Isoleucin 7,6 g 1,5 g
L-Valin 7,6 g 1,5 g
Särskilda ingredienser per 100 g per 20 g
Koffein 1000 mg 200 mg
Pepparextrakt 130 mg 26 mg
varav piperin 124 mg 25 mg

* grenade aminosyror 2:1:1 (L-Leucin:L-Isoleucin:L-Valin)

Observera

Kosttillskott ersätter inte en balanserad och varierad kost. Det angivna rekommenderade dagsintaget får inte överskridas. Produkten förvaras utom räckhåll för små barn.

Kan innehålla spår av gluten, protein från hönsägg och mjölk (inkl. laktos).

Innehåll i Recovery Aminos

Ingredienser

L-Glutamin (33 %), dextros, maltodextrin, L-Leucin (9,9 %), surhetsreglerande medel (citronsyra), L-isoleucin (5 %), L-valin (5,0 %), naturliga smakämnen, granatäppelextrakt (3,3 %), färgande livsmedel (rödbetspulver, gurkmeja), pulver av ingefärsextrakt (1,3 %), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), sötningsmedel (steviolglykosider), emulgeringsmedel (solroslecitin), solrosolja

Information

Kosttillskott. Blandning av aminosyror med smak av granatäpple. Med sockerarter (maltodextrin, dextros) och sötningsmedel.

Näringsvärde per 100 g per 20 g
Energi 1604 kJ/377 kcal 321 kJ/75 kcal
Fett 0,6 g 0,1 g
varav mättat fett <0,1 g 0 g
Kolhydrater 34 g 6,8 g
varav sockerarter 21 g 4,2 g
Protein 53 g 11 g
Salt <0,01 g 0,0 g
Aminosyror per 100 g1 per 20 g1
L-Glutamin 33 g 6,6 g
BCAA* 20 g 4,0 g
varav:
L-leucin 9,9 g 2,0 g
L-isoleucin 5,0 g 1,0 g
L-valin 5,0 g 1,0 g

* grenade aminosyror 2:1:1 (L-leucin:L-isoleucin:L-valin)

Observera

Kosttillskott ersätter inte en balanserad och varierad kost. Det angivna rekommenderade dagsintaget får inte överskridas. Produkten förvaras utom räckhåll för små barn.

Kan innehålla spår av gluten, protein från hönsägg och mjölk (inkl. laktos).

Innehåll i Instant Oats

Ingredienser
100 % havremjöl*
*från kontrollerad ekologisk odling, EU-kontrollsystem
Näringsvärde per 100 g
Energi 1600 kJ/380 kcal
Fett 6,1 g
varav mättat fett 1,1 g
Kolhydrater 70 g
varav sockerarter 0,4 g
Kostfibrer 2,4 g
Protein 10 g
Salt 0 g
Ytterligare ingredienser per 100 g
Betaglukan 1,4 g
Observera

En varierad och balanserad kost samt en sund livsstil är mycket viktigt.

Kan innehålla spår av andra sädesslag som innehåller gluten.

Ingredienser i Creatine Pulver

Ingredienser

Kreatinmonohydrat (Creapure®, 100 %)

Info

Kosttillskott för intensiv muskelansträngning, särskilt för idrottare.

Näringsvärde per 100 g per portion1
Energi 0 kJ/0 kcal 0 kJ/0 kcal
Fett <0,1 g <0,1 g
varav mättat fett <0,1 g <0,1 g
Kolhydrater <0,1 g <0,1 g
varav sockerarter <0,1 g <0,1 g
Protein <0,1 g <0,1 g
Salt <0,1 g <0,1 g
Särskilda ingredienser per 100 g per portion1
Kreatin 100 g 3 g

1 Använder man något annat än vatten vid tillredningen blir energi- och näringsvärdena annorlunda.

Viktigt:

Det är viktigt med en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil. Endast lämpligt för vuxna som utövar intensiv fysisk aktivitet. Den positiva effekten uppnås vid ett dagligt intag på 3 g kreatin. Kreatin ökar kroppens förmåga vid explosivitetsträning inom ramen för intensiv kroppsaktivering under kort tid.

Kan innehålla spår av kräftdjur, mjölk (inkl. laktos), soja och gluten.

Rekommenderad användning

Grunderna du måste känna till. 

Vill du bygga upp muskler? Då är det framför allt 4 saker som är viktiga: din inställning, dagligt kaloriöverskott, rätt träningsbelastning och tillräckligt med protein.

Inställning

Att bygga muskler sitter i huvudet. Distraktioner är gift för ditt mentala fokus. Det innebär att du måste koncentrera dig på enskilda aspekter som rent utförande eller medveten in- och utandning.

Kaloriöverskott

Kaloriöverskott” betyder inget annat än att du ska äta 300–500 kalorier mer om dagen än du förbrukar. Förenklat kan man säga att din kropp använder dessa ”överflödiga” kalorier för att bygga muskler. Om det inte finns några överflödiga kalorier har kroppen heller inget som den kan bygga muskler av.

Träningsbelastning

För att din kropp ska göra muskler och inte bukfett av kalorierna är det viktigt att ge den rätt träningsbelastning. Det innebär att du måste utsätta dina muskler för en belastning som de nätt och jämnt klarar. Musklerna noterar belastningen och bygger under återhämtningen upp mer massa (dvs. växer) för att bättre klara samma belastning nästa gång.

Om du alltid tränar på samma sätt eller med samma vikter finns det ingen anledning för dina muskler att förbättras och de lägger sig till ro på status quo.

Protein och muskelökning

Protein består av olika typer av aminosyror och är de byggstenar som dina muskler byggs upp av. Förutom rent kaloriöverskott är det därför viktigt att en tillräcklig andel av de kalorier du äter består av protein.

Under muskelökningsfasen bör du därför äta 1,3–1,5 g protein per kilo kroppsvikt varje dag.

Ditt muskelprogram. Enkelt förklarat. Ännu enklare att göra.

Din träningsdag

Ditt bästa stöd Den perfekta tidpunkten
5 g kreatinpulver På morgonen
20 g Energy Aminos 20 minuter före träningen
20 g Recovery Aminos Direkt efter träningen
30 g Whey Protein 45 minuter efter träningen på kvällen
100 g Instant Oats På morgonen, i din Post-Workout-Whey

Din återhämtningsdag

Ditt bästa stöd Den perfekta tidpunkten
Kreatin På morgonen
Whey Protein Morgon, kväll och däremellan
Instant Oats På morgonen, som mellanmål i shaken, drycken eller yoghurten
Omdömen
Genomsnittligt kundomdöme
Vad du tycker om Muskelöknings-paket Pro

Hur bedömer du den här produkten? *