Sortera efter
  resultat
Total price incl. VAT, plus shipping costs

Tillskott för muskelökning och viktnedgång

För våra fitnesstillskott satsar vi på högsta kvalitet. I samarbete med livsmedelskemister, näringsexperter och idrottare utvecklar vi träningstillskott som tar dig vidare till nästa nivå. Alla fitnesstillskott från foodspring genomgår stränga kvalitetskontroller. Även våra kapslar består av vegetabilisk cellulosa istället för animaliskt gelatin.

 

Alla våra aminosyror tillverkas i Tyskland enligt stränga riktlinjer och kvalitetsstandarder. Vi satsar på vegetabiliska källor istället för de annars så vanliga ankfjädrarna.

Aminosyror gör din träning ännu framgångsrikare. BCAAs är extra viktiga som skydd för muskeln under hård träning, medan L-arginin ger dig en extra kick innan återhämtningsexperten L-glutamin gör sin insats.

Speciellt under extrema uppbyggnadsperioder och under intensiva träningsperioder är vårt kreatin av 100 % rent kreatinmonohydrat din perfekta följeslagare.

Den som presterar mycket behöver även mycket näring. Omega 3 bidrar till normal funktion hos hjärtat, hjärnan och synförmågan. Speciellt för idrottare är det viktigt att kroppen försörjs tillräckligt med omega 3-fettsyror.


”foodspring omega 3 baseras på ultraren algolja av högsta kvalitet ur hållbara vattenkulturer. Eftersom vi tycker att det är viktigt med en ansvarsfull hantering av våra naturliga resurser.”


Utöver omega 3 är även en tillräcklig försörjning med zink och magnesium samt vitaminer avgörande för att kunna prestera så bra som möjligt. För en komplett dos vitaminer har vi utvecklat Daily Vitamins av frukt och grönsaker ur hållbart kollektivjordbruk.

Om din beach body behöver lite stöttning är våra Shape Caps, kolin-inositol och L-karnitin dina hjälpmedel.


”Tillsammans med våra närings- och produktexperter utvecklar vi produkter som stakar ut nya vägar - evidensbaserade och anpassade till de behov som en hållbar träning kräver.”