Energy Aminos

“Workout drink for total motivation.”

1747 Omdömen
  • Energy Aminos
  • Energy Aminos
Ej tillgänglig
400g
349kr
(872,50 kr/1 kg) Inkl. moms & plus Leverans
  • 10% rabatt mottagen
  • Dina kommande beställningar läggs automatiskt var 4:e vecka
  • Du kan alltid justera prenumerationsintervallen i din varukorg
Vegetabiliska BCAA.
Vegetabiliska BCAA
Muskeltillförsel före träningen
Koffein & guarana-extrakt.
Koffein & guarana-extrakt
Fullt fokus på träningen
Äkta pepparextrakt.
Äkta pepparextrakt
För optimal näringsupptagning
Utan konstgjorda smakämnen.
Utan konstgjorda smakämnen
För naturlig smak
Tillverkat i Tyskland.
Tillverkad i Tyskland
Certifierad produktion som är skonsam mot näringsämnena
Ingredients (Energy Aminos Passion Fruit)

L-citrulline (20%), L-leucine (15%), L-arginine (13%), beta-alanine (13%), acid (citric acid), L-isoleucine (7.5%), L-valine (7.5%), passion fruit powder (5%) (fruit pieces, maltodextrin from corn), flavouring, caffeine (0.9%), sweetener (steviol glycosides), guarana extract, emulsifier (sunflower lecithin), anti-caking agent (silicon dioxide), pepper extract, food colouring (beetroot powder), colouring agent (beta-carotene).

Info

Food supplement. Blend of amino acids with passion fruit flavour. With sweetener. Contains caffeine (200mg per serving). Not recommended for children or pregnant women. Contains 20 servings.

Nutritional values per 100g per 20g
Energy 1444 kJ / 337 kcal 289 kJ / 67 kcal
Fat 0.5g 0.1g
of which saturated fatty acids <0.1g <0.1g
Carbohydrates 8.3g 1.7g
of which are sugar 0.9g 0.2g
Protein 43g 8.7g
Salt <0.01g <0.01g
Amino acids per 100g per 20g
L-citrulline 20g 4.0g
L-arginine 13g 2.7g
Beta alanine 13g 2.7g
BCAAs* 30g 6.0g
    L-Leucine 15g 3.0g
    L-Isoleucine 7.5g 1.5g
    L-Valine 7.5g 1.5g
Special ingredients per 100g per 20g
Caffeine 1000mg 200mg
Pepper extract 133mg 27mg
  of which piperine 126mg 25mg

*Branched chain amino acids 2:1:1 (L-leucine:L-isoleucine:L-valine)

Note

Dietary supplements are no substitute for a balanced and varied diet and a healthy lifestyle. The recommended daily dose should not be exceeded. Keep this product out of reach of small children.

May contain traces of milk protein, egg, and soya.

Just 3 steps to improved performance

Add Energy Aminos powder

add 1 measuring spoon of Energy Aminos powder (approx. 20g) to 400ml of water.

Shake well

2. Shake well. Until the powder has completely dissolved.

Drink

3. Drink. The Energy Aminos will kick in after approx. 20mins. So your workout can start now!

Dosage & Preparation

Dissolve 1 portion (20g = 1 measuring spoon) in at least 400ml of water and drink 20 minutes before your workout. A free measuring spoon is included in each tub.

Recommended times

  • Before training
Genomsnittligt kundomdöme

Allergisk reaktion..

Vill varna för denna produkt då jag fick en allergisk reaktion. Hudutslag över hela kroppen samt klåda över allt som pågick i över 1h.
Ringde Foodspring och de viftade bort med handen och påstod att det är helt vanligt det tre första gångerna och att kroppen sedan vänjer sig. och det kanske stämmer ? Men jag själv vill verkligen inte utsätta mig själv för det igen!! Tycker att det borde stå skrivet någonstans, så därför varnar jag att denna produkt kan ge dig grova hudutslag och klåda över hela kroppen.

Rekommenderas

Jag tillhör dem som är oerhört skeptisk till att stoppa i mig kemikalier, och jag kan räkna energidryckerna jag druckit i mitt liv på en hand. Jag köpte Energy Aminos för att se om jag kunde få en energiboost till min styrketräning eftersom jag kände att jag inte kom någon vart med träningen och ofta saknade energi. Jag var skeptisk till att det skulle funka...men, jag har druckit den i ett par veckor nu innan träning och jag orkar så mycket mer och får verkligen energi. Dock kan en behöva justera dosen, jag är ganska liten och dricker aldrig koffein annars och en full skopa var alldeles för stark för mig, 2/3-skopa är mer lagom (annars blir effekten nästan obehaglig).

Rekommenderas

Jag tillhör dem som är väldigt skeptisk till att stoppa i mig kemikalier och kan räkna energidryckerna jag druckit i mitt liv på en hand. Jag köpte Energy Aminos för att se om jag kunde få en liten energiboost när jag styrketränar på mornarna, då jag upplevde att jag inte kom någonvart i träningen. Jag var skeptisk till att det skulle funka... Men, jag har druckit den i 2 veckor nu innan träning och jag märker en stor skillnad i hur mycket jag orkar. Dock kan en behöva justera dosen, jag är ganska liten och dricker aldrig kaffe, och en full skopa är alldeles för starkt för mig, 2/3-skopa är lagomt (annars blir effekten nästan obehaglig).

5 stjärnor

Jag har länge letat efter ett Energipulver som jag personligen kan representera utan onödig kemi och ändå med stor effekt. Och jag är exhalterad! Efter en lång dag på jobbet så genomför jag aldrig ett träningspass utan de här Aminos, min prestation har redan förbättrats sedan dess! En hel dos är lite för hög - det rekommenderade antalet gör att den är lite för stark.

Mycket mer energi!

Jag får verkligen mer energi! När jag använder för mycket så kliar det lite i ansiktet men det stör mig inte alls och effekten är överväldigande!

Perfekt före träning

Jag var lite tveksam till en början, kan man verkligen få en bra energi-kick från den här produkten innan ett träningspass? Men redan efter första användningen så insåg jag vilken skillnad den gör. Energy Aminos är perfekt för kanske de där 2 extra tuffa träningspassen under veckan där du vill ta det extra steget och prestera på topp. Normalt sett så är min kropp slut redan efter 45 minuter men med Energy Aminos så vill jag bara fortsätta och köra vidare. Rekommenderar helt klart att prova på, riktigt användbar produkt!

Mycket bra

Effekten är toppen och mycket bättre än andra billiga boosters, den är bara lite dyr för en så liten mängd.

1 / 1
Vanliga frågor
Varför är er Energy Aminos så ren?

Vi vill att du ska kunna få ut maximalt av din träning. Därför utvecklar vi inte skräpprodukter. Vi har skapat marknadens renaste Pre-Workout Booster för att din kropp ska få just de näringsämnen som den behöver för ett intensivt träningspass – med L-Citrullin och BCAA från vegetabiliska källor. Med koffein från guaranaväxten. Och vår naturliga kick från pepparextrakt.

Varför använder ni er av pepparextrakt?

Peppar innehåller naturligt piperin. Det sägs förbättra biotillgängligheten hos andra verksamma ämnen. Det innebär att du snabbt kan börja med träningen utan att behöva vänta flera timmar.

Och vad ska jag dricka efter träningen?

Efter träningen är det framför allt viktigt med enkla kolhydrater, BCAA och L-glutamin. Avslutningsvis vill du återhämta dig ordentligt innan du ska börja med nästa träningspass. Med vår Recovery Aminos blir den viktiga fasen efter träningen äntligen helt ren. Eftersom vi bara använder helt vegansk BCAA och avstår från artificiella smakämnen.

Passar Energy Aminos även kvinnor?

Självklart! Istället för att påverka hormoner är våra Energy Aminos helt rena. Våra BCAA kommer från helt vegetabiliska källor. Och därmed täcker de helt veganskt det ökade behovet av essentiella aminosyror. Framför allt under intensiva träningsfaser.

Varför lovar andra boosterpreparat bättre värden?

Bättre värden? Bara på etiketten. Det beror på att din ämnesomsättning bara kan ta vara på en maximal dos näringsämnen per dag. Resten går helt enkelt förlorad. Av våra Energy Aminos är 20 g per träningsdag optimalt under din intensivfas. Därmed förser du din kropp med tillräcklig mängd energi till musklerna. Utan att överanstränga kroppen.

Hur beräknar jag portionerna rätt? Finns det ett mått?

Yes! Eftersom det är viktigt med precis rätt mängd i våra Energy och Recovery Aminos får du med ett mått i varje burk helt utan extra kostnad. Om du inte ser det så fort du tagit bort folien kan det bero på att måttet har förflyttats under transporten och täckts med pulver.