Energy Aminos

“100 % träningsboost. 0 % kemikalier.”

1744 Omdömen
  • Energy Aminos
  • Energy Aminos
Ej tillgänglig
400 g
349kr
(872,50 kr/1 kg) Inkl. moms & plus Leverans
  • 10% rabatt mottagen
  • Dina kommande beställningar läggs automatiskt var 4:e vecka
  • Du kan alltid justera prenumerationsintervallen i din varukorg
Vegetabiliska BCAA.
Vegetabiliska BCAA
Muskeltillförsel före träningen
Koffein & guarana-extrakt.
Koffein & guarana-extrakt
Fullt fokus på träningen
Äkta pepparextrakt.
Äkta pepparextrakt
För optimal näringsupptagning
Utan konstgjorda smakämnen.
Utan konstgjorda smakämnen
För naturlig smak
Tillverkat i Tyskland.
Tillverkad i Tyskland
Certifierad produktion som är skonsam mot näringsämnena

In nur 3 Schritten zu mehr Leistung.

Energy Aminos Pulver dazugeben.

1 Messlöffel Energy Aminos Pulver (ca. 20 g) in 400 ml Wasser geben.

Gut shaken.

2. Gut shaken. Bis sich das Pulver vollständig gelöst hat.

Trinken.

3. Trinken. Nach ca. 20 min. gehen die Energy Aminos auf Power Modus. Dein Workout kann durchstarten.

Dosierung & Zubereitung

Täglich 1 Portion (20 g = 1 Messlöffel) in mindestens 400 ml Wasser lösen und 20 Minuten vor dem Training trinken. Den Messlöffel gibt es in jeder Dose gratis dazu.

Empfohlener Zeitpunkt

  • Vor dem Training
Genomsnittligt kundomdöme

Allergisk reaktion..

Vill varna för denna produkt då jag fick en allergisk reaktion. Hudutslag över hela kroppen samt klåda över allt som pågick i över 1h.
Ringde Foodspring och de viftade bort med handen och påstod att det är helt vanligt det tre första gångerna och att kroppen sedan vänjer sig. och det kanske stämmer ? Men jag själv vill verkligen inte utsätta mig själv för det igen!! Tycker att det borde stå skrivet någonstans, så därför varnar jag att denna produkt kan ge dig grova hudutslag och klåda över hela kroppen.

Rekommenderas

Jag tillhör dem som är oerhört skeptisk till att stoppa i mig kemikalier, och jag kan räkna energidryckerna jag druckit i mitt liv på en hand. Jag köpte Energy Aminos för att se om jag kunde få en energiboost till min styrketräning eftersom jag kände att jag inte kom någon vart med träningen och ofta saknade energi. Jag var skeptisk till att det skulle funka...men, jag har druckit den i ett par veckor nu innan träning och jag orkar så mycket mer och får verkligen energi. Dock kan en behöva justera dosen, jag är ganska liten och dricker aldrig koffein annars och en full skopa var alldeles för stark för mig, 2/3-skopa är mer lagom (annars blir effekten nästan obehaglig).

Rekommenderas

Jag tillhör dem som är väldigt skeptisk till att stoppa i mig kemikalier och kan räkna energidryckerna jag druckit i mitt liv på en hand. Jag köpte Energy Aminos för att se om jag kunde få en liten energiboost när jag styrketränar på mornarna, då jag upplevde att jag inte kom någonvart i träningen. Jag var skeptisk till att det skulle funka... Men, jag har druckit den i 2 veckor nu innan träning och jag märker en stor skillnad i hur mycket jag orkar. Dock kan en behöva justera dosen, jag är ganska liten och dricker aldrig kaffe, och en full skopa är alldeles för starkt för mig, 2/3-skopa är lagomt (annars blir effekten nästan obehaglig).

5 stjärnor

Jag har länge letat efter ett Energipulver som jag personligen kan representera utan onödig kemi och ändå med stor effekt. Och jag är exhalterad! Efter en lång dag på jobbet så genomför jag aldrig ett träningspass utan de här Aminos, min prestation har redan förbättrats sedan dess! En hel dos är lite för hög - det rekommenderade antalet gör att den är lite för stark.

Mycket mer energi!

Jag får verkligen mer energi! När jag använder för mycket så kliar det lite i ansiktet men det stör mig inte alls och effekten är överväldigande!

Perfekt före träning

Jag var lite tveksam till en början, kan man verkligen få en bra energi-kick från den här produkten innan ett träningspass? Men redan efter första användningen så insåg jag vilken skillnad den gör. Energy Aminos är perfekt för kanske de där 2 extra tuffa träningspassen under veckan där du vill ta det extra steget och prestera på topp. Normalt sett så är min kropp slut redan efter 45 minuter men med Energy Aminos så vill jag bara fortsätta och köra vidare. Rekommenderar helt klart att prova på, riktigt användbar produkt!

Mycket bra

Effekten är toppen och mycket bättre än andra billiga boosters, den är bara lite dyr för en så liten mängd.

1 / 1
Vanliga frågor
Varför är er Energy Aminos så ren?

Vi vill att du ska kunna få ut maximalt av din träning. Därför utvecklar vi inte skräpprodukter. Vi har skapat marknadens renaste Pre-Workout Booster för att din kropp ska få just de näringsämnen som den behöver för ett intensivt träningspass – med L-Citrullin och BCAA från vegetabiliska källor. Med koffein från guaranaväxten. Och vår naturliga kick från pepparextrakt.

Varför använder ni er av pepparextrakt?

Peppar innehåller naturligt piperin. Det sägs förbättra biotillgängligheten hos andra verksamma ämnen. Det innebär att du snabbt kan börja med träningen utan att behöva vänta flera timmar.

Och vad ska jag dricka efter träningen?

Efter träningen är det framför allt viktigt med enkla kolhydrater, BCAA och L-glutamin. Avslutningsvis vill du återhämta dig ordentligt innan du ska börja med nästa träningspass. Med vår Recovery Aminos blir den viktiga fasen efter träningen äntligen helt ren. Eftersom vi bara använder helt vegansk BCAA och avstår från artificiella smakämnen.

Passar Energy Aminos även kvinnor?

Självklart! Istället för att påverka hormoner är våra Energy Aminos helt rena. Våra BCAA kommer från helt vegetabiliska källor. Och därmed täcker de helt veganskt det ökade behovet av essentiella aminosyror. Framför allt under intensiva träningsfaser.

Varför lovar andra boosterpreparat bättre värden?

Bättre värden? Bara på etiketten. Det beror på att din ämnesomsättning bara kan ta vara på en maximal dos näringsämnen per dag. Resten går helt enkelt förlorad. Av våra Energy Aminos är 20 g per träningsdag optimalt under din intensivfas. Därmed förser du din kropp med tillräcklig mängd energi till musklerna. Utan att överanstränga kroppen.

Hur beräknar jag portionerna rätt? Finns det ett mått?

Yes! Eftersom det är viktigt med precis rätt mängd i våra Energy och Recovery Aminos får du med ett mått i varje burk helt utan extra kostnad. Om du inte ser det så fort du tagit bort folien kan det bero på att måttet har förflyttats under transporten och täckts med pulver.