Proteinmüsli To Go

“Proteinmüslin med de tunna sojaflingorna.”

  • Proteinmüsli To Go
Ej tillgänglig
60 g bägare
25kr
(41,67 kr/100 g) Inkl. moms & plus Leverans
  • 10% rabatt mottagen
  • Dina kommande beställningar läggs automatiskt var 4:e vecka
  • Du kan alltid justera prenumerationsintervallen i din varukorg
Tyskland-ikon
Från bördiga åkrar vid Bodensjön
för tunna sojaflingor utan kemikalier
Ekologisk-ikon
100 % ekologisk kvalitet, 0% genteknik
från hållbart lantbruk
Ikon fritt från tillsatt socker
Utan tillsatt socker
bara naturlig sötma från frukter
Korn-ikon
Mycket hög proteinhalt
3,5 x mer protein än i vanlig müsli
Fiberrik-ikon
Rikt på kostfibrer
mättar längre utan att belasta
Ingredienser

Sojaflingor pressade kbA*, hackade dadlar kbA* (15%), mandlar kbA* (15%), cashewnötter kbA* (10%), hackade plommon kbA*, hasselnötter rostade kbA* (4,6%), solroskärnor kbA*, äpplebitar torkade kbA*, linfrön krossade kbA*, kanel kbA*

*från kontrollerad ekologisk odling, EG-kontrollsystem

Näringsvärde per 100 g per 60 g
Energi 1777 kJ / 426 kcal 1066 kJ / 256 kcal
Fett 23 g 14 g
varav mättade fettsyror 2,3 g 1,4 g
Kolhydrater 24 g 14 g
varav socker 18 g 11 g
Kostfibrer 14 g 8,4 g
Protein 27 g 16 g
Salt 0,01 g 0 g
Observera

Det är viktigt med en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil. Inte lämpat för människor med följande allergier: soja, mandlar, cashewnötter och hasselnötter. Kan innehålla spår av gluten, laktos .

Dosering & tillredning

Rör om lite lätt i bägaren med en sked innan du serverar den så att flingor nötter och bär fördelas jämnt. Rör därefter ner müsli i mjölk, mjölkdrycker eller saft.

Rekommenderad tidpunkt
  • på morgonen till frukost
  • efter träningen
  • som mellanmål

Vår ekologiska proteinmüsli smakar alltid som du vill.

Med din favoritmjölk.

Proteinmüsli med din favoritmjölk.

Vår proteinmüsli är inte kräsen. Komjölk, mandel-, havre- eller risdryck. Den smakar alltid lika gott. Precis som du vill ha den.

Med yoghurt eller kvarg.

Proteinmüsli med yoghurt eller kvarg.

Även yoghurt och kvarg passar perfekt till vår müsli. Prova med kokosyoghurt om du vill ha en lite mer exotisk touch.

Som din topping.

Proteinmüsli som topping

Direkt på salladen, på kryddiga eller söta snacks. Vår ekologiska proteinmüsli ger allt som du gärna äter det där lilla extra.

Vill du ha mer?

Proteinmüsli 12 pack
Genomsnittligt kundomdöme

Smaskens

Super god! Älskar blåbär och nötter. Man känner verkligen det är äkta ingredienser. ÄLSKAR att man alltid får testa nya upplevelser från foodspring. Kommer att köpa varje månad från och med nu

Roliga smaker

Blåbär-Tigernöt är sååå gott!

Något dyrt men supersmak!

Jag har väntat och väntat, äntligen fick jag smaka på den och jag blev inte besviken alls. Priset är något dyrt men innehållet är perfekt och smaken är riktigt bra.

Tummen Upp

Äntligen en protein müsli som också smakar gott. Tummen upp!

1 / 1
Vanliga frågor
Vad är det som gör er proteinmüsli bättre än vanliga frukostflingor?

Müsli är inte alltid müsli! Standardprodukter från affären innehåller ofta för lite näringsämnen, för mycket socker och utlovar mer än de kan hålla. Med vår ekologiska proteinmüsli har vi hittat den perfekta balansen mellan vad som är gott och vad som är nyttigt: Mycket vegetabiliskt protein från tunna sojaflingor och komplexa kolhydrater istället för bara tomma kalorier. För din nyttiga start på dagen eller en extra boost efter träningen.

Men visst finns det müsli med mer protein?

Det stämmer. Men vem vill äta papper? Det har du rätt i. Därför kastar du oftast annan proteinmüsli i soporna redan efter den tredje morgonen. Vi har utvecklat en ekologisk proteinmüsli som smakar supergott varje morgon. Då skippar vi hellre 2-3 % protein och satsar helt och hållet på den bästa kombinationen av naturliga näringsämnen, ekologiskt certifierade ingredienser och äkta smak.

Varför är er ekologiska proteinmüsli dyrare än vanlig müsli?

Eftersom vi främst satsar på kvalitet. Äkta ingredienser från ekologisk odling och en patenterad tillverkningsprocess för ett proteinmüsli som inte liknar någon annan: 3,5 x mer protein än i vanliga frukostflingor. Dessutom tillsätter vi nötter, bär och torkade frukter så att det smakar riktigt äkta. Vårt tips: Med det praktiska 12-packet och 420 g-förpackningen får du massor med god müsli samtidigt som du sparar pengar.

Vart kommer allt protein från i er ekologiska proteinmüsli?

Sojabönorna till vår ekologiska proteinmüsli pressas och flingas skonsamt efter skörden och en stor del av kolhydraterna extraheras. Tillsammans med proteinet ur de olika nötterna lyfter det proteinhalten i den ekologiska proteinmüslin till en maximal nivå på 3,5 mer protein än i vanlig müsli, för att vara exakt.

Påverkar soja mina hormoner?

Soja innehåller naturligt fytoöstrogen. Det är en vanlig missuppfattning att det handlar om ett hormon, men egentligen är det sekundära vegetabiliska ämnen som i sin struktur liknar det kvinnliga könshormonet 17-ß-östradiol. Att en måttlig konsumtion av soja påverkar hormonnivåerna är inte vetenskapligt helt bevisat. Till vår ekologiska proteinmüsli använder vi därför sojaflingor där fytoöstrogenhalten minskats med ca 90 % i en naturlig process. Det är bättre att vara på den säkra sidan.

Finns er ekologiska proteinmüsli även i de stora förpackningarna?

Jamen självklart! Vår ekologiska proteinmüsli finns inte bara i praktiska To-Go-bägare utan även i vår stora 420 g-förpackning. Med den kan du blanda din egen müsli varje morgon. Du behöver inte vara orolig för att du inte ska ha någon müsli i huset när du vaknar.