Paleo Bar 12-Pack

Paleo Bar 12-Pack

„Precis så som en fruktbar ska vara“

 • Hälsa
 • Snacks & Bars
 • före träning
 • mellanmål
 • vegansk
 • ekologisk
 • Paleo
 • laktosfri
 • glutenfri
 • sojafri
Finns på lager
12 x 40 g
288kr -22% 225kr
Inkl. moms (46,88 kr/100 g)
Paleo360-certifikat ikon
Certifierad paleokvalitet
godkänt av Paleo360
- paleoportalen nr 1
Ekologisk-ikon
100 % ekologisk kvalitet, utan genteknik*
från hållbart lantbruk
Naturliga ingredienser ikon
Naturliga ingredienser
vegansk rawfoodkvalitet
Utan tillsatt socker ikon
Utan tillsatt socker
bara naturlig sötma från frukter
Tillverkad i Tyskland ikon
Tillverkad i Tyskland
högsta kvalitetsstandarder
Beskrivning

Varför vår bar är så god? Det är tack vare ekologisk kakao.

Är naturliga ingredienser viktiga för dig? Då är vår paleobar det rätta för dig. Utan kemikalier och utan tillsatt socker.** Men med nyttiga näringsämnen från ekologiska frukter och nötter. Det är inte bara otroligt gott utan även nyttigt. Perfekt träningssnacks för sport och vardag. Ett nyttigt och supergott alternativ till klassiska snacks.

 • 100 % paleo, 100 % rawfoodkvalitet
 • Fritt från spannmål och tillsatt socker**
 • Ingredienser från hållbart ekologiskt lantbruk

Naturliga ingredienser skapar den
godaste paleobaren du vet.

Mandlar
värdefulla omättade fettsyror
Dadlar
naturlig energileverantör
Cashewnötter
vegetabiliskt protein
Kakaopulver
naturlig chokladsmak

Varför göra det komplicerat när det kan vara så enkelt? I våra paleobars satsar vi på livsmedel som naturen erbjuder sedan årtusenden. För att de ska behålla sin naturliga kvalitet värmer vi inte upp dem över 42 grader. På så sätt bibehålls alla värdefulla näringsämnen.

Som hemlagat.
Fast bättre.

Paleo Bar Close-Up

Våra utsökta ingredienser skapar din nya favoritfruktbar. Hur går det ihop? Det är enkelt: Med mycket omsorg och kärlek. Först skalas nötterna och allt sköljs noga av. Därefter torkar vi dadlarna och kombinerar alla ingredienser perfekt med varandra.

Så skapar vi den unikt intensiva smaken på våra bars. Vad händer sedan? Ner i mixern. Och forma. Nästan som hemma i ditt kök. Fast mycket mer.

Vad innebär egentligen paleo?

Paleokost utgår från de livsmedel som fanns redan på stenåldern. Tanken är att det som drev fram vår evolution även är bra för oss idag.

Paleo livsmedel översikt
Så här fungerar det.

Paleo baseras på livsmedel som är bra för dig. Det innebär naturliga livsmedel av hög kvalitet. Istället för raffinerade livsmedel med tillsatt socker och kemiska tillsatser.

Det här hamnar på tallriken.

Grönsaker, frukt, kött, fisk, ägg, nötter och frön är de grundläggande livsmedlen i paleokosten.

Här är fördelarna.

Viktiga näringsämnen. Högvärdiga fettsyror. Kostfibrer. Komplexa kolhydrater. Protein. Kort och gott: Allt du behöver för att känna dig frisk och pigg. Och se bra ut.

Energi-ToGo. Glöm onyttiga snacks.

Paleo Bar på ett skrivbord
På kontoret.
Paleo Bar som snacks vid sport
Innan träningen.
Top View Paleo Bar
Som söta snacks.
Paleo Bar när man är på språng
När du är på språng.

Du behöver energi men förutom chokladkakor finns det som vanligt inget annat? Våra Paleo Bars ger dig den kick du behöver. Helt naturligt. Av dadlar, nötter och kakao. Med värdefulla fetter och mättande kostfibrer. Av ekologisk kvalitet. Paleocertifierad av paleoexperter från Paleo360. Vad finns inte i dem? Tillsatt socker**, raffinerade fetter, smakämnen och annat. Då behöver du inte din chokladkaka.

Varför är era Paleo Bars bättre än vanliga fruktbars?

Eftersom det inte behövs något tillsatt socker eller sirap i dem. Eftersom våra bars är 100 % ekologiska och av rawfoodkvalitet. Men framför allt för att de är supergoda ändå. Hur går det ihop? Vi satsar bara på ingredienser som har mycket smak i sig. Beroende på variant ger kokosflingor, kakao, macadamianötter och äkta fruktbitar en unikt god smak på våra Paleo Bars. Hasselnötter, russin och sånt? Smakämnen eller kemiska smakförstärkare? Inte hos oss.

Vad innebär paleokvalitet?

Paleo är en livsstil där man livnär sig på ett liknande sätt som våra förfäder på stenåldern: Tanken är att det som drev fram vår evolution även är bra för oss idag.

För våra bars innebär det att de enbart består av ingredienser som fanns på samma sätt eller i liknande form redan på stenåldern. Dadlar och nötter är de grundläggande ingredienserna i våra Paleo Bars. Beroende på smak tillsätts kakao, kokosflingor eller fruktbitar. Fördelarna för dig är att de är fulla med nyttiga näringsämnen. Men utan gluten, kemikalier och andra onödiga ingredienser.

Vad betyder paleocertifieringen?

Paleocertifieringen får vi från Paleo360.de - Tysklands ledande paleoportal. Experterna som ligger bakom Paleo360 lever enligt paleo och lägger ner hela sin själ i det. De kontrollerar produkterna ytterst noggrant och ger endast en produkt sitt sigill om livsmedlet helt uppfyller de stränga krav som paleokosten innebär samt även berikar paleolivsstilen.

Behandlas ingredienserna i era Paleo Bars kemiskt?

Nej. Efter noggrann rengöring av alla ingredienser torkas dadlarna och nötterna skalas. Därefter hackas ingredienserna och formas till bitar. Hela processen följer stränga ekologiska riktlinjer och utförs utan kemiska processer.

Varifrån kommer kolhydraterna i Paleo Bars?

Från naturligt fruktsocker. De flesta kolhydraterna härstammar från dadlarna som håller ihop bitarna. Dadlar gör att vi kan vara utan konstgjorda konsistensgivare eller kemiska tillsatser. Kolhydraterna från de hela dadlarna förser dig med den energikick som du behöver i vardagen och när du tränar. Men oroa dig inte: Eftersom vi använder hela frukten innehåller våra bitar även en rejäl andel kostfibrer. För en riktig beach body.

* Utan genteknik enligt lag.

** Innehåller naturligt socker.

Ingredienser
Ingredienser

Torkade dadlar*, cashewnötter*, mandlar*, kakaopulver* (11 %)

*från kontrollerad ekologisk odling, EU-kontrollsystem

Varubeteckning

Ekologiska rawfoodbars med frukter och nötter.

Näringsvärde per 100 g per 40 g
Energi 1668 kJ/399 kcal 667 kJ/160 kcal
Fett 18 g 7,2 g
varav mättat fett 3,2 g 1,3 g
Kolhydrater 43 g 17 g
varav sockerarter 35 g 14 g
Kostfibrer 12 g 4,6 g
Protein 10 g 4,9 g
Salt 0,02 g <0,01 g
Observera
Kan innehålla spår av gluten, äggvita från höns, soja och mjölk (laktos). Denna produkt kan trots noggranna kontroller innehålla hårda delar av frukter och nötter.
Rekommenderad användning
Dosering & tillredning

Paleo Bars är ett frukt- & nötsnacks som passar perfekt som mellanmål. Exotisk, med choklad eller fruktigt frisk: Våra Paleo Bars finns med kokos, kakao, blåbär och passionsfrukt. Det finns alltså en för varje smak.

Rekommenderad tidpunkt

 • Som mellanmål
Omdömen
Genomsnittligt kundomdöme
Vad du tycker om Paleo Bar 12-Pack

Hur bedömer du den här produkten? *