Daily Vitamins

“Vitaminförsörjning varje dag”

201 Omdömen
  • Daily Vitamins Dose
Finns på lager
100 kapslar (68 g)
249kr
Inkl. moms (366,18 kr/100 g)
- 10% rabatt
Vegan-ikon
Veganska kapselhöljen
Kapselmaterial av vegetabilisk cellulosafiber
Kvalitetsodling-ikon
Exklusiv kvalitetsodling
Färsk frukt och grönsaker från kollektivjordbruk
Skonande-ikon
Skonande bearbetning
För optimalt vitamininnehåll
Äppel-ikon
Komplett vitaminförsörjning
Vitaminer för viktiga kroppsfunktioner
Tyskland-ikon
Tillverkat i Tyskland
Noggrant utvalda och varsamt bearbetade råvaror
Ingredienser

Blandning av vegetabiliska extrakt och vegetabiliskt pulver (broccolipulver, broccoli-kimkoncentrat, tomatpulver, morotspulver, spenatpulver, grönkålspulver, brysselkålspulver, lök extrakt, maltodextrin, stärkelse, emulgeringslecitin), äppelpektin, cellulosa (kapsel), blandning av fruktkonserver och fruktpulver (druvpulver, vindruvskärnextrakt, vilda blåbärspulver, vilda blåbärsextrakt, hallonpulver, hallonfrökoncentrat, tranbärspulver, plommonpulver, körsbärspulver, blåbärspulver, blåbärsextrakt, jordgubbspulver, kiseldioxid mot kakande medel), spirulinaalpulver, L-askorbinsyra, d-alfa-tokoferylacetat, antikockermedel (magnesiumstearat, kiseldioxid), äppelpulver (maltodextrin, äpplejuice-koncentrat, äppelpuré, surhetsreglerande citronsyra, apelsinpulver (apelsinjuice-koncentrat, maltodextrin, syrhetsregulator citronsyra), nikotinamid, kalcium-D-pantotenat, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, tiaminmononitrat, retinylacetat, pteroylmonoglutaminsyra, D-biotin, cholecalciferol, cyanokobalamin)

Information

Kosttillskott

Särskilda ingredienser per portion
Grönsaksextrakt och -pulver 360 mg
Fruktextrakt och -pulver 160 mg
varav polyphenole 48 mg
Äppelpulver 20 mg
Apelsinpulver 20 mg
Algpulver av spirulina 100 mg
Äppelpektin 200 mg
Vitaminer per portion NRV1
Vitamin A 800 µg 100 %
Vitamin D 5,0 µg 100 %
Vitamin E 12 mg 100 %
Vitamin C 80 mg 100 %
Vitamin B1 1,1 mg 100 %
Vitamin B2 1,4 mg 100 %
Vitamin B6 1,4 mg 100 %
Vitamin B12 2,5 µg 100 %
Niacin 16 mg 100 %
Pantotensyra 6,0 mg 100 %
Folsyra 200 µg 100 %
Biotin 50 µg 100 %

1I procent av referensvärdet för dagligt intag (= referensvärden för näringsinnehåll).

Obs!

Kosttillskott ersätter inte en balanserad och varierad kost eller en sund livsstil. Det angivna rekommenderade dagsintaget får inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Dosering och tillredning

Inta 2 kapslar (1 portion) dagligen med tillräckligt med vätska.

Vårt Daily Vitamins-tips

Eftersom kroppen inte kan lagra vissa vitaminer och mineraler kommer överskottet ut på naturlig väg. Vi rekommenderar därför att du tar en kapsel på morgonen och två på kvällen.

Rekommenderad tidpunkt
  • På morgonen
  • På kvällen
Genomsnittligt kundomdöme
201 Omdömen
Inga recensioner på Svenska finns tillgängliga.
Vanliga frågor
Varför ska jag välja Daily Vitamins från foodspring?

I de flesta vitamintillskott används endast syntetiskt tillverkade vitaminer. Dessa framställs kemiskt i laboratorium för att efterlikna sina naturliga förebilder. På det sättet kan kvaliteten aldrig bli lika hög som hos naturliga vitaminer. I våra Daily Vitamins använder vi extrakt från riktiga frukter och grönsaker i utvinningen av näringsämnen. Genom många olika råvarukällor skapar vi en optimal mix av alla essentiella vitaminer.

Ersätter Daily Vitamins frukt och grönsaker?

I vår dagliga kundrådgivning är vårt huvudfokus att belysa och förklara vad en sund och balanserad kost innebär. Då spelar intaget av frukt och grönsaker en viktig roll. Daily Vitamins har till uppgift att förse kroppen med en optimal vitaminmängd varje dag. Naturligtvis ska färsk frukt och grönt finnas på menyn även fortsättningsvis.

Varför använder ni riktiga vitaminer från frukt och grönsaker?

Konstgjorda vitaminer framställs i laboratorium för att efterlikna sina naturliga förebilder. På det sättet uppstår till exempel en kemisk ”tvilling” till vitamin C, som finns i apelsiner. En 1:1-modell lyckas dock inte alltid på molekylär nivå. Studier visar att vår kropp kan skilja på konstgjorda och naturliga vitaminer, och att den har betydligt lättare att ta upp de naturliga vitaminerna. För att garantera att naturlighet och biotillgänglighet når högsta möjliga nivå använder vi därför skonsamt utvunna vitaminer från färska frukter och grönsaker.

Är pesticider i frukt- och grönsaksodlingarna skadliga?

Den intensiva användningen av kemiska pesticider påverkar vår hälsa. Rester från pesticiderna är giftiga för kroppen och innebär en extra belastning. Dessutom utsätts de som arbetar i jordbruket för stor hälsopåverkan vid intensiv användning av pesticider samtidigt som denna kemiska påverkan är väldigt negativ för marken och miljön. För hälsans, människornas och miljöns skull väljer vi därför frukt och grönsaker från hållbara kollektivjordbruk, som inte använder pesticider i odlingen.

Är Daily Vitamins från foodspring veganska?

Våra kapselhöljen består till 100 % av naturlig cellulosa som kan växa upp igen. Vi tar avstånd från billiga kapselhöljen av gelatin och använder genomgående naturliga råvaror av hög kvalitet.