Crunchy Fruits

Crunchy Fruits Tüte

„Torkade frukternas revolution“

Finns på lager
60g
49kr
Inkl. moms (81,67 kr/100g)
- 10% rabatt
Utan tillsatser-ikon
Utan artificiella tillsatser
Inga kemiska gödselmedel
Naturlighet-ikon
100 % naturlig frukt
Inget tillsatt socker
Tyskland-ikon
Tillverkat i Tyskland
Högsta kvalitetsstandarder
Skonande bearbetning-ikon
Patenterad PÄX vakuumtorkning
80% av vitaminhalten bibehålls
Hållbar-ikon
Hållbar och naturlig
Kvalitativa frukter från vegetabilisk odling
Ingredienser

Ananas, jordgubbar. 325 g färsk ananas och 550 g färska jordgubbar används för framställning av 100 g produkt.

Näringsvärde per 100 g
Energi 1466 kJ / 347 kcal
Fett 0,8 g
varav mättat fett 0,2 g
Kolhydrater 74,4 g
varav sockerarter 70,4 g
Kostfibrer 12 g
Protein 4,4 g
Salt <0,01 g
Obs!

Det är viktigt med en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil.

Dosering och tillredning

Crunchy Fruits är knapriga snacks för emellanåt och kan ätas nästan överallt och alltid. De knapriga frukterna passar särskilt bra som en liten energikick på resor eller utflykter och tack vare den låga kalorihalten och naturliga smaken passar de också bra som en hälsosam godisersättning vid diet. Med 2-3 matskedar Crunchy Fruits blir morgonens müsli, Proteingröt och salladen till middagen sötare.

Vårt tips

Crunchy Fruits är mer än bra för vardagen: Som snabb energikälla för sport eller efter träningen fyller den söta knaperblandningen med sin höga kolhydrathalt glykogenreserverna igen. I kombination med en dryck av vår Whey Protein eller Vegan Protein får din kropp en balanserad blandning av kolhydrater och protein för bästa muskelåterhämtning.

Rekommenderad tidpunkt
  • På morgonen
  • Efter träningen
Genomsnittligt kundomdöme
Vad du tycker om Crunchy Fruits

Hur bedömer du den här produkten? *

Ananas och jorgubb

Fantastisk gott och crunchy. Ska prova andra smaker och jämföra. Bra att ha i väskan när man är sugen på något gott. Rekommenderas varmt

Det är vad jag kallar crunchy

Crunchy fruits är precis vad det står, crunchy! Äppelringarna är väldigt goda och inte för söta. Man märker att det är naturliga ingredienser av riktigt bra kvalitet.

Smakar gott!

Ja om du letar efter någonting sött så är bananchipsen perfekta och physalis är riktigt sött. Det är verkligen "crunchy", var lite överraskande men inte på ett dåligt sätt. Ska prova jordgubbsvarianten med. Min man tycker att banansmaken var för intensiv men han gillar inte banan överhuvudtaget så kanske har med det att göra.

Vanliga frågor
Varför ska jag välja Crunchy Fruits istället för vanlig torkad frukt?

Tack vare vakuumprocessen under bearbetningen behåller frukten sina värdefulla näringsämnen. Dessutom används inga tekniska hjälpämnen i form av skadliga kemikalier under torkningen. Torkad frukt från foodspring är alltså en helt ren naturprodukt. Och det finns fler fördelar: De har inte heller den vanliga ”mosiga” konsistens som många torkade frukter har, utan är fräscht knapriga.

Varför måste jag betala 4,99 euro för era Crunchy Fruits?

Kvalitet är viktigt för oss. Vi sätter ribban lika högt när det gäller våra patenterade Crunchy Fruits. Noga utvalda råvaror, skonsam bearbetning och att vi uteslutit konstgjorda tillsatser såsom smakförstärkare eller färgämnen – dessa faktorer är tillsammans orsaken till att Crunchy Fruits är en högkvalitativ produkt med fantastisk och unik smak.

Vad innebär vakuumtorkning?

Vakuumtorkningen är en tillverkningsmetod som är extra skonsam mot näringsämnen. Detta gör att vi kan bibehålla upp till 70 % av fruktens ursprungliga näringsvärde, i motsats till traditionella torkningsmetoder. Våra jordgubbar och ananaser tvättas efter skörd, skärs för hand, förtorkas och torkas slutligen i vakuum under uppvärmning.

Hur lyckas framställningen utan tillsatser?

Tack vare den patenterade tillverkningsmetoden behövs inga tillsatser såsom färgämnen eller konserveringsmedel. Den 100 % naturliga smaken är produktens viktigaste argument.

Hur kan Crunchy Fruits vara söt utan socker?

Med hjälp av vår speciella tillredningsmetod konserverar vi den naturliga sötman i ananasen eller jordgubbarna. Sötman kommer alltså helt och hållet från naturligt fruktsocker.

Hur mycket vitaminer finns kvar i frukten efter tillredningen?

Vakuumtorkningen är skonsam mot näringsämnena, vilket gör att över 80 % av fruktens ursprungliga vitamininnehåll kan behållas. En nivå som inte har kunnat uppnås med traditionella tillverkningsmetoder.