Crunchy Fruits

“De torkade frukternas revolution”

4.6/5 1040 Omdömen
4.6 5 1040
foodspring Crunchy Fruits https://d23o500odzh64r.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/9/small_image/88x77/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/180102_fs_crunchy_allflavours_desktop.png
  • Crunchy Fruits
Ej tillgänglig
60 g
49kr
(81,67 kr/100 g) Inkl. moms & plus Leverans
Utan tillsatser-ikon
Utan artificiella tillsatser
Inga kemiska gödselmedel
Naturlighet-ikon
100 % naturlig frukt
Inget tillsatt socker
Tyskland-ikon
Tillverkat i Tyskland
Högsta kvalitetsstandarder
Skonande bearbetning-ikon
Patenterad PÄX vakuumtorkning
80% av vitaminhalten bibehålls
Hållbar-ikon
Hållbar och naturlig
Kvalitativa frukter från vegetabilisk odling
Ingredienser

Torkade bananer och physalis. 280 g of fresh physalis and 190 g of fresh bananas are used for the production of 100 g product. 

Näringsvärde per 100 g
Energi 1636 kJ/381 kcal
Fett 2,6 g
varav mättat fett 0,5 g
Kolhydrater 77 g
varav sockerarter 59 g
Kostfibrer 16 g
Protein 6,8 g
Salt 0,03 g
Obs!

Det är viktigt med en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil.

Dosering & tillredning

Crunchy Fruits är knapriga snacks som du kan ha som mellanmål. I müsli, som snacks då och då, för sötsaksbegäret efter maten, som energileverantör på eftermiddagen eller som snacks i soffan på kvällen.

De knapriga frukterna passar särskilt bra som en liten energikick på resor eller utflykter och tack vare den låga kalorihalten och naturliga smaken passar de också bra som en hälsosam godisersättning under en diet.

Vårt tips

Crunchy Fruits är mer än bra för vardagen: Som en snabb energikälla vid sport eller efter träningen fyller den söta krispiga mixen med sin höga kolhydrathalt på glykogenreserverna igen. I kombination med en dryck från vårt Whey Protein eller Vegan Protein får din kropp en balanserad blandning av kolhydrater och protein för bästa muskelåterhämtning.

Rekommenderad tidpunkt
  • På morgonen
  • Efter träningen
Genomsnittligt kundomdöme

Ananas och jorgubb

Fantastisk gott och crunchy. Ska prova andra smaker och jämföra. Bra att ha i väskan när man är sugen på något gott. Rekommenderas varmt

Det är vad jag kallar crunchy

Crunchy fruits är precis vad det står, crunchy! Äppelringarna är väldigt goda och inte för söta. Man märker att det är naturliga ingredienser av riktigt bra kvalitet.

Smakar gott!

Ja om du letar efter någonting sött så är bananchipsen perfekta och physalis är riktigt sött. Det är verkligen "crunchy", var lite överraskande men inte på ett dåligt sätt. Ska prova jordgubbsvarianten med. Min man tycker att banansmaken var för intensiv men han gillar inte banan överhuvudtaget så kanske har med det att göra.

1 / 1
Vanliga frågor
Vad gör att ananas och jordgubb passar ihop?

Eftersom de är grymt goda ihop. Jordgubbens sötma och den lätt syrliga ananasen bildar en perfekt smaksymbios och förmedlar en känsla av sommar. Jordgubbar är en riktig C-vitaminbomb och hos urfolk är ananasen sedan årtusenden känd för att vara en frukt som lyfter humöret. Testa!

Är det verkligen nyttigt med torkad ananas och jordgubbar?

Absolut! Vår patenterade tillverkningsprocess bevarar 80 % av frukternas ursprungliga vitaminer. Vi avstår från eventuella tillsatser och erbjuder dig rätt och slätt en torkad frukt. Detta gör den nästan lika nyttig som den färska frukten.

Kan ananas och jordgubbar verkligen bli krispiga?

Det kan de. Våra Crunchy Fruits känns som chips. Mosig torkad frukt? Långt därifrån. Krispig, inte klistrig och alltid färsk.

Varför ska jag betala 49kr för era Crunchy Fruits?

Kvaliteten är viktig för oss. Vi sätter ribban lika högt när det gäller våra patenterade Crunchy Fruits. Noga utvalda råvaror, skonsam förädling och att vi har avstått från artificiella tillsatser som smakförstärkare eller färgämnen – allt detta gör Crunchy Fruits till en produkt av särskilt hög kvalitet med fantastisk och unik smak.

Hur kan Crunchy Fruits vara söta utan socker?

Med hjälp av vår speciella tillverkningsmetod konserverar vi ananasens och jordgubbarnas naturliga sötma. Sötman kommer alltså helt och hållet från naturligt fruktsocker.

Vad innebär vakuumtorkning?

Vakuumtorkning är en tillverkningsmetod som är extra skonsam mot näringsämnena. Detta gör att vi kan bibehålla upp till 80 % av fruktens ursprungliga näringsvärde, till skillnad från traditionella torkningsmetoder. Våra jordgubbar och vår ananas sköljs efter skörd, skärs för hand, förtorkas och torkas slutligen i vakuum under uppvärmning.

Den perfekta kompletteringen
Gojibär
Gojibär
Det dagliga näringskicken
99kr
Nötter och bär
Nötter och bär
Utvalda nötter och bär
49kr
Coconut Chips
Coconut Chips
Fitness-snacks direkt från palmen.
29kr