CocoWhey

“Isotonisk proteindryck”

4.2/5 883 Omdömen
4.2 5 883
foodspring CocoWhey https://d23o500odzh64r.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/9/small_image/88x77/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/180425_fs_cocowhey_multi_desktop.png
CocoWhey
Ej tillgänglig
330 ml
29kr
(87,88 kr/1000 ml) Inkl. moms & plus Leverans
Smak-ikon
Äkta kokosvatten
Inget koncentrat, inga tillsatser
Isolat-ikon
Whey Protein Isolat
Från kor som utfodras helt vegetabiliskt
Isotonisk ikon
Isotonisk
Perfekt efter sport & yoga
ToGo-ikon
Protein att ta med
Behöver inte blandas – färdig att dricka
Tyskland-ikon
Tillverkat i Tyskland
Enligt de högsta kvalitetsstandarderna
Ingredienser

Kokosvatten (47 %), vatten (45 %), vasslenproteinisolat (7 %), surhetsreglerande medel (fosforsyra), naturliga smakämnen, sötningsmedel (steviolglykosider, sukralos)

Näringsvärde per 100 ml per 330 ml
Energi 141 kJ/33 kcal 459 kJ/109 kcal
Fett 0 g 0,03 g
varav mättat fett 0 g 0 g
Kolhydrater 2,2 g 6,9 g
varav socker 1,8 g 5,6 g
Protein 6,1 g 20 g
Salt 0,04 g 0,23 g

Proteindryck med kokosvatten och vassleprotein, med sötningsmedel.

Obs!

Det är viktigt med en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil.

Dosering & tillredning

Bara skaka om och njut. Bäst smakar vår CocoWhey väl kyld vid (+) 2-5 °C.
Efter träning eller yoga. På sommaren. När du är trött. Eller när du bara är sugen på något sött. Bäst smakar CocoWhey väl kyld. Omskakas väl före förtäring, så att du kan njuta av en riktig proteinkick.

Vårt CocoWhey-tips

CocoWhey ger Green-smoothier extra protein samt näringsämnen, sötma och en exotisk känsla. För en unik smakupplevelse och optimala näringsvärden.

Rekommenderad tidpunkt
  • Som mellanmål
  • Efter träningen
Genomsnittligt kundomdöme

CocoWhey

Provade på apelsinsmak och tog med mig en i väskan resten av veckan för att ha efter träningen. Den var lite småvarm så smakade inte helt perfekt, men fortfarande väldigt gott!

Jättebra

Jag beställde ananas-paketet och är jättenöjd. Söt men utan tillsatser, väldigt uppfriskande. Man märker knappt av proteinet för att den smakar så pass bra.

1 / 1
Vanliga frågor
Kokoswatten och Whey Protein - Hur passar det ihop?

Kokosvatten är isotoniskt. Det tillhandahåller värdefulla näringsämnen. På så sätt hjälper kokosvatten till att övervinna prestationssvackor. Att Whey Protein är bra för musklerna är inget nytt. En kombination av direkt tillgängliga kolhydrater och högkvalitativt protein tillför kroppen allt vad den behöver under ansträngande faser och efter träningen. Dessutom smakar det otroligt uppfriskande. För både kropp och själ.

Har CocoWhey samma verkan som en normal proteindryck?

Ja, Whey Proteinet i CocoWhey är precis lika effektivt som din hemmagjorda proteindryck. Här har du föredelen att du inte behöver blanda ihop något eller ta med någon shaker. Bara att packa ner, ta med, skaka om och njuta.

Varför CocoWhey istället för återhämtningsdrycker?

Klassiska återhämtningsdrycker är till största delen gjorda på konstgjorda ingredienser. Det kan man förbättra. Därför har vi testat, provat och experimenterat. Och har funnit det vi sökte: Kokosvatten och högkvalitativt Whey Protein av mjölk från gräsbetande kor. Dessa båda tillsammans gör CocoWhey unikt.

Klumpar sig proteinet i CocoWhey?

Nej. Vi använder det renaste Whey Protein-isolatet, som är så klart att det nästan är osynligt. Eftersom det handlar om naturligt protein utan artificiella tillsatser, kan det ändå inte skada att drycken skakas om innan den dricks upp. På så sätt kan du njuta fullt ut av proteinet. Uppfriskande ren och utan mjölksmak.

Använder ni koncentrat till CocoWhey?

Nej. Till vår CocoWhey använder vi 45 % kokosvatten från omogna, gröna kokosnötter. Kokosvattnet utvinns redan samma dag kokosnöten skördas och skeppas sedan till Tyskland så snabbt som möjligt. Så att du får ett kokosvatten som är så färskt det bara går.

Innhåller CocoWhey socker?

Kokosvattnet från de omogna kokosnötterna innehåller av naturen socker. Vi tillsätter inte ytterligare socker.

Varför använder ni Whey från gräsbetande kor?

Eftersom vi satsar på högsta kvalitet. För din och djurens skull. Beteshållningen påverkar inte bara kornas välbefinnande, utan även kvaliteten på deras mjölk. Mjölk från gräsbetande kor innehåller ofta fler nyttiga omega 3-fettsyror än mjölk från kor som står inomhus. Trots Whey Protein har CocoWhey låg laktoshalt.